Postnl brievenbusdoos kopen

Brievenbusdoos, pms bedrukt, mat laminaat, UV spotlak, kraft sleeve. Golfkartonnen brievenbusdoosje, full color drukwerk afgewerk met mat laminaat. Golfkartonnen brievenbusdoos voorzien van een full color bedrukking, binnen en buitenzijde.

Een brievenbuspakje is een klein pakje dat door de brievenbus past. Ook een brievenbusdoosje, luchtkussenenvelop, Coex zakken, monsterzakken e.d. passen moeiteloos door de brievenbus.

Postdozen kopen. Je bestelt de postdozen per pakket. Je hebt ruime keuze uit formaten en kleuren. De uitvoering met glanscoating worden vaak luxe postdozen of kledingdozen genoemd. De postdozen in formaat 34x24x10,5 cm en 42,5x31x15,5 cm zijn speciaal op maat gemaakt voor verzending van de luxe magneetdozen want deze passen er precies in. Natuurlijk zoekt u de beste oplossing voor het verzenden van uw producten. Bij RAJA vindt u een uitgebreid assortiment verzendverpakkingen, zoals postdozen, verzenddozen, exportdozen, kisten en dozen met speciale afmetingen. De brievenbusdoos A4 kunt u bij VIV goedkoop kopen. We kopen ruim in, daarom zijn alle doosjes direct uit onze eigen voorraad leverbaar voor de scherpste prijzen. Hierdoor worden ze vaak al binnen 24 uur geleverd!

Een brievenbusdoos kunt u bij Moniss namelijk in verschillende maten en gewichten bestellen. Al onze brievenbusdozen voldoen aan de maximale buitenmaten die bij PostNL gelden. Dit zijn de volgende maten en gewichten: De maximale buitenmaten van een brievenbusdoos zijn 380 x 265 x 32 mm (lengte x breedte x hoogte) Sep 27, 2017 · Maar bij de postbedrijven hebben ze een duidelijk onderscheid tussen de zogenaamde busstukken en belstukken. De grootste maat brievenbusdoos. De brievenbus moet verder voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4- formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van. Daar mee past deze doos precies in de brievenbus van PostNL. Postdozen zijn de ideale oplossing voor het verzenden van producten en documenten. De postverpakkingen die Twinpack aanbiedt, zijn geproduceerd om producten en documenten, die u via de post verstuurt, snel en veilig te verpakken. Goedkope luchtkussen enveloppen kopen. Bij VIV kunt u luchtkussen enveloppen goedkoop kopen. We kopen zeer groot in, daarom bieden we u een ruim assortiment met de scherpste prijzen. Dit kunnen we doorgaans al binnen 24 uur leveren. Bij veel dozenproducenten is het bedrukken van de dozen alleen mogelijk bij grote aantallen en hoge eenmalige opstartkosten. Bij Doosopmaat is dit niet het geval. Wij bedrukken digitaal, met als voordeel dat dit zeer aantrekkelijk is voor kleine aantallen.